கோ.பா ப கழகத்தின் களியாட்டமனை திறப்புவிழா

The KDU Club House was ceremonially declared Open by Rear Admiral Jagath Ranasinghe USP, psc, the Vice Chancellor of General Sir John Kotelawala Defence University on 27th January 2017. Brigadier IP Ranasinghe RWP RSP ndu psc Deputy Vice Chancellor (Defence and Admin) Brigadier Aruna Ariyasinghe RWP RSP USP ndu Rector of KDU Southern Campus, Snr Prof Jayantha Ariyarathne Deputy Vice Chancellor (Academic), Senior Officers of Tri Services, Academia and non – academic Staff of the University witnessed this memorable occasion.

The KDU Club House is located near the General Sir John Kotelawala Defence University, gazing upon the fascinating Kandawala Lake, offering its visitors a rare glimpse of nature in a suburb of Colombo city. This restaurant was established with the prime motive of facilitating the tri services, police personnel, academic and non – academic staff of the General Sir John Kotelawala Defence University with food and beverages in an eco friendly environment. A limited number of luxury rooms are also available in this club house as an additional feature. These facilities will also be open for civil personnel and establishment in new future.