சர்வதேச சட்ட கற்கைகளுக்கான அமெரிக்க பாதுகாப்பு குழுடன் வட்டமேசை மாநாடு

A Delegation of US Defence Institute for International Legal Studies Paid an official visit to KDU on 2nd February 2017. The Delegation had a Round Table Discussion on “Legal issues pertaining to maritime law, Cyber – security and Cyber law and peace keeping” with the key appointment holders of KDU.

R/Adm Jagath Ranasinghe USP, psc, Msc (DS), Mgt the Vice Chancellor of Sir John Kotelawala Defence University, Brig IR Ranasinghe RWP, RSP ndu psc, Deputy Vice Chancellor (Defence and Admin), Brig RG Upali Rajapakse RSP psc BSc (DS) KDA, MSc (DS) Kelaniya, MASS (NDU), Dean FGS, Prof Amal Jayawardena, Col DLSU De silva, Director CITS & DS Col WTWG Ihalage RWP RSP psc, Dean FDSS, and Mr. Asela Gunasekara HOD computing participated in the discussion for KDU.